Sloephurenakkrum.nl
sloep huren in midden Friesland


 

Welkom bij sloephurenakkrum.nl

Wij verhuren onze sloepen en motorbootjes vanaf Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum, in het hart van Friesland. Vanaf onze steiger bent u in 30 minuten varen op het Sneekermeer of het Pikmeer bij Grou. Maar ook het prachtige natuurgebied "De alde Feanen", of de pittoreske kleine dorpjes in midden Friesland, of de stad Sneek zijn onder handbereik. Akkrum ligt erg centraal en is zeer goed bereikbaar, per auto, trein of boot. Parkeren kan op het Park bij de botenverhuur.

Een boot boeken kan gemakkelijk  online.  

We hebben diverse sloepen beschikbaar, en ze zijn allemaal zonder vaarbewijs te huren.

U kunt dus op een ontspannen manier met familie, vrienden of collega's  heerlijk genieten van de prachtige Friese natuur.

De sloepen zijn voorzien van een mooi interieur, kussen set, buiskap, vaarkaart en vaarinventaris  

 

Brengen en ophalen, in Akkrum en Nes kunnen wij de sloep bij uw accommodatie afleveren en ook weer ophalen. Dit kunt u aangeven bij de reservering; graag ook hierbij uw vakantieadres vermelden. 

Sloeparrangementen , Catering aan boord, borrel, lunch diner of overnachting, samen met Hotel Goerres of een andere partner kunnen we alles regelen. We stellen graag een arrangement op maat voor u samen.

Schipperservice, wilt u liever niet zelf sturen, onze schipper weet de mooiste plekjes en hij kan u er ook veel over vertellen. 

Vaartraining: Naast onze verhuurinstructie verzorgen we ook een uitgebreide vaartraining aan boord. Dit is een praktische training waarin we aandacht geven aan aan- en afmeren, bruggen, manoeuvreren in beperkte ruimte, vaarregels en techniek.

Slechtweergarantie: bij aanhoudende regen en/of boven windkracht 6 is het mogelijk om een boeking kosteloos te verzetten naar een latere datum. Dit kan alleen voor een reservering van 1 dag.

Huurvoorwaarden, deze kunt u hier vinden


 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info